Over mij

Even voorstellen...

Ik ben Marleen en eigenaresse van naaiatelier De Naaitafel. Ik ben getrouwd met Maurice en ik ben moeder van 2 zoons, Sander en Thijs.

Naaien is mijn hobby

Mijn allergrootste passie is naaien. Als klein meisje zat ik al op naailes en keek ik aan de keukentafel met mijn moeder mee. Een aantal jaar geleden begon ik met een paar vriendinnen een naaiclub. Tweewekelijks kwamen we bij elkaar en maakten we de leukste jurkjes, broeken, jassen en noem maar op.

Opleiding tot coupeuse

Op een gegeven moment had ik genoeg van de naaipatronen uit de Knipmode en de Burda en wilde ik leren patroontekenen. Ik besloot de opleiding tot coupeuse te gaan volgen. Nu leer ik dus alle vaardigheden die nodig zijn om mijn creatieve ideeën ook echt uit te werken en zelf te maken.

Mijn eigen atelier

Als kers op de taart startte ik in september 2013 met mijn naaiatelier De Naaitafel. In mijn atelier geef ik naailessen en maak ik voor klanten kleding en patronen op maat. Ik verricht er verstelwerkzaamheden en produceer er verzwaringsdekens.

 

Ik merk dat er steeds meer vrouwen zijn die het leuk vinden om hun eigen kleding te leren maken of de moeilijkere naaitechnieken onder de knie te krijgen. Naaien is gewoon helemaal hip en niets is natuurlijk leuker dan complimentjes ontvangen over je eigengemaakte creaties. Op mijn website kun je hierover tutorials en tips & tricks vinden.

 

 Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op. Ik beantwoord je vragen graag!