Referenties

Commentaren: 13
 • #13

  Marleen @De Naaitafel (vrijdag, 22 mei 2020 18:52)

  Beste Esther,

  Dat is zeker mogelijk. Je kunt met de details contact leggen via info@denaaitafel.nl.

  Groet, Marleen

 • #12

  Esther Schotte (vrijdag, 22 mei 2020 14:37)

  Hallo,

  Ik wil graag wat informatie..
  Wij maken zelf leuke gtoente tassen ect.
  Als ik bij jou een order neer leg van een bepaald aantal stuks, label er in ect ..
  is dat mogelijk?
  Gaat om groente tasjes, wijnflestasjes ect.

  Groetjes Esther

 • #11

  carla zitman (dinsdag, 17 september 2019 17:29)

  prima bedrijf, had een paar weken geleden een 16 kg. 1-persoonsdekbed besteld voor een vriendin van mij die met zware spasme aan bed gekluisterd is. Het dekbed voldeed niet voor mijn vriendin waarop ik het terug gebracht heb en de volledige aanschaf prijs heb terug gehad. ben heel blij dat ik dit bedrijf gevonden heb vooral omdat ik in de zorg werk en misschien iemand anders hier naar toe kan sturen.

 • #10

  Francis Luijckx (dinsdag, 03 september 2019 09:49)

  Ik slaap nu sinds 2 weken onder een verzwaringsdeken en mijn inslaap- en doorslaapproblemen zijn verdwenen .Ik ben heel erg blij! Het is even wennen, maar dan is het heerlijk en geborgen slapen. Zeker niet zwaar! Ik kan mijn lichaam nu beter voelen (prettig!) en dat geeft een gevoel van heelheid en stevigheid.
  Ook heel fijn dat ik de deken kon uitproberen. Dat maakt de drempel lager.

 • #9

  S.d (vrijdag, 18 januari 2019 18:19)

  Via de naaitafel een verzwaringsdeken gehuurd omdat ik al langere tijd problemen heb met slapen en overprikkeld zijn. Contact verliep heel goed kreeg binnen een dag reactie op mijn vraag. De deken zelf werd snel verzonden. Ik kan zeggen dat het erg goed werkt. Ik slaap een stuk beter en omdat ik heb gekozen voor de deelbare deken kan ik hem door de helft ritsen en hem ook op de bank gebruiken. Heel erg bedankt voor de voordelige en uitstekende kwaliteit!

 • #8

  Patricia Wijsbeek (donderdag, 13 december 2018 11:27)

  Echt super blij met de deken! Mijn zoo tje slaapt vanaf zijn geboorte heel onrustig en werd zeker 3x per nacht wakker. Hij slaapt nu heerlijk ontspannen en slaap ook in 1 stuk door tot de ochtend. Echt geweldig. Mijn zoontje van 8 is fan!

 • #7

  Floor (donderdag, 29 november 2018 21:02)

  Ik had een deken besteld maar ineens wil mijn zoon niet meer. Jammer, maar wel super flexibel van Naaitafel dat ik mijn bestelling zomaar kon annuleren! Begripvol, goeie service, snelle reactie op vragen en er werd fijn meegedacht over welk soort deken passend zou zijn!

 • #6

  Karin (woensdag, 31 januari 2018 10:47)

  Fantastisch! Ik kan niet anders zeggen. Onze dochter van 11 jaar slaapt vanaf dag 1 dat we de deken gebruiken meteen 200% beter. Ik had hem eerst als huurdeken laten komen maar heb hem na 4 dagen gekocht. Wij hebben de deelbare deken van 140*200 van 10kg. Ik slaap onder de ene helft en zij onder de andere.
  Misschien koop ik er nog een deken bij. Nu kunnen we pillen buiten de deur houden!

 • #5

  Daniëlle (woensdag, 24 januari 2018 19:41)

  Mijn dochter slaapt super goed onder de verzwaringsdeken!
  Ze slaapt makkelijker in en slaapt langer door. Niet geheel onbelabgrijk:
  Sinds we de deken gebruiken, is ook het bedplassen gestopt.
  Marleen, dank je wel voor dit geweldige product, ik beveel het iedereen aan.

 • #4

  Nele (maandag, 11 september 2017 13:49)

  Ons zoontje geniet van zijn deken. Hij valt sneller in slaap en slaapt ook langer aan 1 stuk. Dat werpt zijn vruchten af door de dag! Zelf als hij gaat logeren moet het mee. We zijn er blij mee.

 • #3

  Casper & Melissa (zondag, 09 april 2017 13:40)

  Ons zoontje van een paar maanden was erg beweeglijk in bed en sliep daarom slecht. Omdat we niet zeker wisten of een verzwaringsdeken zou helpen, hebben we de deken gehuurd bij Marleen. Het resultaat was een baby die beter in slaap viel en langer en beter doorsliep.

  Intussen slaapt hij veel rustiger en is een verzwaringsdeken niet meer nodig. De deken heeft enorm geholpen om een lastige periode door te komen, zowel voor ons zoontje als voor onszelf. We zijn erg blij dat we de deken in huis gehad hebben.

  Marleen geeft goede service en ze beantwoordt al je vragen snel en goed. De mogelijkheid om een verzwaringsdeken te huren bij Marleen bleek in ons geval erg handig. Mocht het ooit weer nodig zijn, dan weten we haar te vinden.

 • #2

  Danielle (woensdag, 29 maart 2017 11:23)

  Ik ben super tevreden, ten eerste snel antwoord gekregen op mijn vragen, vervolgens binnen 2 dagen verzwaringsdeken in huis met extra rits. En mocht hem eerst huren om te zien of het echt zou helpen en dat doet het echt.
  Dank je wel Marleen voor je goede en snelle service..

 • #1

  Naomi Kidjo (donderdag, 23 juni 2016 17:27)

  Lieve Marleen,

  Wat ben je een vakvrouw en een ontzettend fijn mens om mee samen te werken! Je hebt bij onze LANOMI double wear jurken een zeer belangrijke rol gespeeld in de beginfase van de prototypes en wat zijn we blij met het resultaat! Je hebt altijd met me meegedacht en je bent echt iemand die kwaliteit, veiligheid en vertrouwen hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast ben je vanaf het begin altijd erg enthousiast geweest over het merk en de producten, superfijne en lieve support. Dank je wel voor de hele fijne samenwerking. En natuurlijk houden wij contact :-)!

  Lieve groet,

  Naomi